Använd reflexer även på våren och sommaren – Tips:

Poncho reflex svart blomma by VAnvänd reflexer även på våren och sommaren. Många av oss tänker kanske att man ska lägga undan reflexerna när våren och sommaren kommer.

Under högsommaren är det kanske ljust hela nätterna, åtminstone i de norra delarna. Men I de södra delarna har alla dygn någon eller några mörka timmar.

Så planera och klä dig för de mörka timmarna även på våren och sommaren. Du kanske kan behöva synas på väg hem från festen eller på väg till fisketuren. I reflexshopen finns gott om reflexkläder och kassar som känns både våriga och somriga.

 

 

Använd reflexer även på våren och sommaren – Tips:

Reflexkasse by V

  • På väg tillsommarfesten? Välj något snyggt att bära presenten, vinflaskan, dansskorna, badmössan i eller vad som kan komma till användning. Det känns nästan alltid lite elegantare att bära med sina prylar i en snygg tygkasse än i en vanlig plastpåse. Med en reflexkasse syns du både på väg till och från festen. Sommar som vinter.Reflexväst GoVäst by V - blommor, kamouflage, brun upplevs som en vanlig snygg väst under dagen men gör ett viktigt jobb och gör bäraren sedd när mörkret faller på.
  • En snygg väst eller poncho funkar alltid på festen, nattpromenaden eller cykelturen. Använd reflexvästen eller ponchon så syns du bättre på vägen hem efter en trevlig fest.  Lika bekvämt och snyggt utanpå sommarklänningen och T-shirten, skinnstället som tjocktröjan.